Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RacingSG Lunaticos do rock
Normal Tactiek ataque novo
38% Balbezit 62%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Buitenspel voor Lang. Goede buitenspelval van de verdediging. de Frontin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Torresmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade onderschept slim de pass. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:1

10e minuut.
Birlic geeft een lange en hoge pass. Pratto kopt de bal weg. Natividade rent richting de bal. Natividade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:2

14e minuut.
Pessi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Natividade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Pratto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:3

15e minuut.
Pratto passt de bal met de wreef. Natividade is nu in balbezit. Natividade passt de bal met de wreef. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Pereira Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szucki verovert de bal door een tackle van achteren. Szucki probeert naar een medespeler te passen. Pratto is nu in balbezit. Pratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:4

20e minuut.
Natividade rent richting de bal. Natividade passt de bal met de wreef. Pessi is nu in balbezit. Pessi passt de bal zonder na te denken. Natividade geeft een hoge lob. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klink heeft problemen om de bal te vangen. Klink geeft de bal voor. Mello de Andrade kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Szucki speelt de bal door. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto geeft een hoge lob. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:5

28e minuut.
Oliver onderschept slim de pass. Oliver geeft een lange en hoge pass. Torresmo rent richting de bal. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:6

34e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Oliver speelt de bal door. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Natividade de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Szucki passt de bal zonder na te denken. da Silva is nu in balbezit. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver is nu in balbezit. Oliver geeft een hoge lob. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Dalpont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessi. Pessi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mourão trapt de bal weg van het doel. Pereira Lino kopt de bal weg. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Natividade rent richting de bal. Natividade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RacingSG 67%, Lunaticos do rock 33%.
RacingSG - Lunaticos do rock 0:6

52e minuut.
Oliver probeert naar een medespeler te passen. Pratto is nu in balbezit. Pratto speelt de bal door. Natividade is nu in balbezit. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rivellino heeft problemen om de bal te vangen. Oliver onderschept slim de pass. Oliver met een sublieme pass. Pratto is nu in balbezit. Pratto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mourão trapt de bal weg van het doel. Dalpont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessi. Pessi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Natividade kan de bal niet met de borst controleren. da Silva is nu in balbezit. Natividade verovert de bal door een tackle van achteren. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:7

79e minuut.
Szucki onderschept slim de pass. Szucki met een sublieme pass. Daar is Natividade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szucki rent richting de bal. Szucki geeft een hoge lob. Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pratto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - Lunaticos do rock 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RacingSG 49%, Lunaticos do rock 51%.
RacingSG - Lunaticos do rock 0:8