Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ureia S.E. Barreto
442 Tactiek SEB
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Włochyński passt de bal met de wreef. Zureta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pirata is nu in balbezit. Pirata passt de bal zonder na te denken. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad passt de bal zonder na te denken. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:1

9e minuut.
Ruppert rent richting de bal. Ruppert passt de bal in één keer door. Włochyński speelt de bal door. Østenstad rent richting de bal. Østenstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Dosmanbetov de bal. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad passt de bal met de wreef. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Medalha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:2

13e minuut.
Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad passt de bal in één keer door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jobim rent richting de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Zureta is nu in balbezit. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Włochyński verovert de bal door een tackle van achteren. Włochyński met een sublieme pass. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:3

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Medalha trapt de bal weg van het doel. Dosmanbetov met een sublieme pass. Østenstad rent richting de bal. Østenstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:4

28e minuut.
Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad passt de bal zonder na te denken. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński haalt uit met een fantastische trap. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:5

31e minuut.
Pirata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zureta. Pirata raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruppert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:6

34e minuut.
Deotti passt de bal met de wreef. Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal met de wreef. Daar is Østenstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Medalha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:7

37e minuut.
Wider kopt de bal weg. Pelágio heeft problemen om de bal te vangen. Dosmanbetov probeert naar een medespeler te passen. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dosmanbetov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chulapa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert rent richting de bal. Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:8

44e minuut.
Deotti probeert de bal met de borst te controleren. Pirata is nu in balbezit. Pirata met een sublieme pass. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 83%, S.E. Barreto 17%.
Ureia - S.E. Barreto 0:9

48e minuut.
Włochyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Dosmanbetov de bal. Pelágio onderschept slim de pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Włochyński passt de bal met de wreef. Dosmanbetov rent richting de bal. Dosmanbetov met een sublieme pass. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
de Carvalho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pirata de bal onder controle te krijgen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad passt de bal met de wreef. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Østenstad rent richting de bal. Włochyński rent richting de bal. Klungelig pakt Østenstad de bal. Østenstad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:10

59e minuut.
Zureta speelt de bal door. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:11

68e minuut.
Deotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabelli de bal. Sabelli speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chulapa geeft de bal voor. Wider kopt de bal weg. Daar is Zureta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:12

75e minuut.
Wider rent richting de bal. Wider speelt de bal door. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:13

81e minuut.
Chulapa geeft de bal voor. Sabelli speelt de bal door. Klungelig pakt Ruppert de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Jobim probeert de bal aan de voet te houden. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Wider rent richting de bal. Dosmanbetov rent richting de bal. Dosmanbetov geeft een hoge lob. Ruppert controleert de bal met de borst. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Wider geeft een hoge lob. Ruppert kopt de bal weg. Dosmanbetov rent richting de bal. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:14

89e minuut.
Mattar is nu in balbezit. Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad passt de bal met de wreef. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ureia - S.E. Barreto 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ureia 78%, S.E. Barreto 22%.
Ureia - S.E. Barreto 0:15