Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Barreto Ureia
SEB Tactiek 442
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 22.9
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


7e minuut.
Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli passt de bal met de wreef. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jobim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Medalha trapt de bal weg. Mattos controleert de bal met de borst. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad draait met de bal, schiet en ... Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Ureia 1:0

20e minuut.
Daar is Mattar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad onderschept slim de pass. Østenstad passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Ureia 2:0

22e minuut.
Włochyński kopt de bal weg. Dosmanbetov heeft problemen om de bal te vangen. Pelágio verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio geeft een hoge lob. Ruppert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad verovert de bal door een tackle van achteren. Østenstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wider passt de bal zonder na te denken. Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

44e minuut.
Østenstad geeft een lange en hoge pass. Medalha met een sublieme pass. Minholi kopt de bal weg. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Østenstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minholi rent richting de bal. Østenstad maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Østenstad naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 39%, Ureia 61%.
S.E. Barreto - Ureia 2:0

47e minuut.
Pirata passt de bal met de wreef. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jobim rent richting de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Ureia 3:0

58e minuut.
Wider onderschept slim de pass. Wider geeft een lange en hoge pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Ureia 4:0

62e minuut.
Jobim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobim geeft de bal voor. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. Medalha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Ureia 5:0

67e minuut.
Sabelli passt de bal met de wreef. Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho begaat een overtreding. Pirata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pirata kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Minholi heeft problemen om de bal te vangen. Włochyński rent richting de bal. Włochyński passt de bal in één keer door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wider met een snelle inworp. Dosmanbetov is nu in balbezit. Dosmanbetov passt de bal in één keer door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Włochyński passt de bal met de wreef. Sabelli met een sublieme pass. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Jobim probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Włochyński kopt de bal weg. Chulapa probeert naar een medespeler te passen. de Carvalho rent richting de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Ureia 6:0

90e minuut.
Minholi is nu in balbezit. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 20%, Ureia 80%.
S.E. Barreto - Ureia 6:0