Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekueru FBPA Lunaticos do rock
Normal Tactiek ataque novo
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 30
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Lessa Brandão is nu in balbezit. Lessa Brandão passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Google da Silva de bal. Pratto rent richting de bal. Pratto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pereira Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic met een sublieme pass. Natividade is nu in balbezit. Natividade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:1

12e minuut.
Campanella rent richting de bal. Campanella passt de bal in één keer door. Lessa Brandão probeert de bal met de borst te controleren. Natividade verovert de bal door een tackle van achteren. Natividade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lessa Brandão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pessi rent richting de bal. Pessi passt de bal met de wreef. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oliver neemt de hoekschop. Pessi rent richting de bal. Natividade is nu in balbezit. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:2

20e minuut.
Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos geeft een hoge lob. Ventura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Natividade de bal. Natividade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:3

21e minuut.
Guerino probeert naar een medespeler te passen. Campanella is nu in balbezit. Natividade onderschept slim de pass. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Google da Silva rent richting de bal. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto probeert naar een medespeler te passen. Natividade is nu in balbezit. Natividade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pratto geeft de bal voor. Daar is Gregório, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade is nu in balbezit. Natividade passt de bal met de wreef. Ventura geeft een hoge lob. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pratto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:4

29e minuut.
Birlic geeft een lange en hoge pass. Pratto rent richting de bal. Pratto speelt de bal door. Natividade heeft problemen om de bal te vangen. Natividade draait met de bal, schiet en ... Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Birlic met een snelle inworp. Ventura is nu in balbezit. Ventura geeft een hoge lob. Natividade rent richting de bal. Natividade schiet op doel. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:5

41e minuut.
Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto geeft een lange en hoge pass. Gregório heeft problemen om de bal te vangen. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:6

43e minuut.
Pratto rent richting de bal. Oliver rent richting de bal. Oliver geeft een hoge lob. Daar is Natividade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 74%, Lunaticos do rock 26%.
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:6

62e minuut.
Leonês rent richting de bal. Leonês geeft een hoge lob. Birlic kopt de bal weg. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft een lange en hoge pass. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerônimo met een harde bal richting middenveld. Oliver kopt de bal weg. Pratto rent richting de bal. Pratto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ventura speelt de bal door. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonês legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pratto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ventura neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Lessa Brandão de bal. Morgado onderschept slim de pass. Morgado met een sublieme pass. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Natividade rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:7

85e minuut.
Pratto rent richting de bal. Pratto geeft een hoge lob. Pessi is nu in balbezit. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 63%, Lunaticos do rock 37%.
Bekueru FBPA - Lunaticos do rock 0:7