Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunaticos do rock Bekueru FBPA
ataque novo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Szucki rent richting de bal. Szucki passt de bal zonder na te denken. Natividade rent richting de bal. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto schiet op doel. Gerônimo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 1:0

7e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto onderschept slim de pass. Szucki rent richting de bal. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
de Frontin kopt de bal weg. Pereira Alves rent richting de bal. Birlic onderschept slim de pass. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Pratto de bal onder controle te krijgen. Szucki met een sublieme pass. Pratto probeert naar een medespeler te passen. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 2:0

27e minuut.
Pratto geeft een lange en hoge pass. Lessa Brandão verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Natividade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 3:0

28e minuut.
Fernandes de Souza geeft een hoge lob. Szucki kopt de bal weg. Natividade rent richting de bal. Natividade schiet op doel. Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 4:0

31e minuut.
Leonês rent richting de bal. Leonês geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pratto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade onderschept slim de pass. Pratto is nu in balbezit. Pratto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto passt de bal met de wreef. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leonês trapt de bal weg van het doel. Morgado kopt de bal weg. Pratto is nu in balbezit. Pratto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Leonês geeft de bal voor. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Alves begaat een overtreding. Birlic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 30%, Bekueru FBPA 70%.
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 4:0

46e minuut.
Gregório kopt de bal weg. Leonês heeft problemen om de bal te vangen. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 5:0

54e minuut.
Morgado geeft een hoge lob. Fernandes de Souza kan de bal niet met de borst controleren. Natividade is nu in balbezit. Natividade schiet op doel. Gerônimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 6:0

55e minuut.
Oliver onderschept slim de pass. Oliver speelt de bal door. Pratto heeft problemen om de bal te vangen. Oliver is nu in balbezit. Oliver geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gregório is nu in balbezit. Natividade onderschept slim de pass. Natividade met een sublieme pass. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fontana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szucki probeert naar een medespeler te passen. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 7:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Klink de bal onder controle te krijgen. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink begaat een overtreding. Klink krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 25%, Bekueru FBPA 75%.
Lunaticos do rock - Bekueru FBPA 7:0