Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RacingSG CRC Bayern de Muleta
Normal Tactiek Base
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Mello de Andrade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamara is nu in balbezit. Hamara speelt de bal door. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea passt de bal in één keer door. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel. Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:1

12e minuut.
Szakál onderschept slim de pass. Szakál geeft de bal voor. Duoduo rent richting de bal. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Brama rent richting de bal. Brama met een sublieme pass. Donets speelt de bal door. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:2

18e minuut.
Donets heeft problemen om de bal te vangen. Donets geeft een lange en hoge pass. Hamara is nu in balbezit. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Cârstea geeft de bal voor. Daar is Torresmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staríček geeft een hoge lob. Duoduo springt en kopt de bal. Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:3

21e minuut.
Lang passt de bal zonder na te denken. da Silva rent richting de bal. Torresmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo rent richting de bal. Duoduo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:4

23e minuut.
Cârstea passt de bal in één keer door. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets passt de bal in één keer door. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki is nu in balbezit. Rucki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Duoduo de bal onder controle te krijgen. Hamara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Staríček is nu in balbezit. Staríček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hamara de bal. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo draait met de bal, schiet en ... Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
da Silva is nu in balbezit. Hamara verovert de bal door een tackle van achteren. Hamara probeert naar een medespeler te passen. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:5

41e minuut.
Donets passt de bal met de wreef. Duoduo heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RacingSG 82%, CRC Bayern de Muleta 18%.
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:5

46e minuut.
Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft een hoge lob. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:6

48e minuut.
Brama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Staríček de bal. Staríček met een sublieme pass. Duoduo is nu in balbezit. Duoduo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Donets is nu in balbezit. Donets passt de bal in één keer door. Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duoduo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:7

50e minuut.
Való komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Brama onderschept slim de pass. Staríček is nu in balbezit. Staríček speelt de bal door. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Staríček is nu in balbezit. Staríček geeft een lange en hoge pass. Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets is nu in balbezit. Donets haalt uit met een fantastische trap. Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:8

62e minuut.
Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamara met een sublieme pass. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Donets met een sublieme pass. Daar is Staríček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Staríček controleert de bal met de borst. Staríček geeft een hoge lob. Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Való de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:9

74e minuut.
Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets passt de bal in één keer door. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:10

78e minuut.
Donets met de inworp. Való is nu in balbezit. Való geeft een hoge lob. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Donets rent richting de bal. Donets speelt de bal door. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:11

86e minuut.
Hamara geeft de bal voor. Donets geeft de bal voor. Daar is Való, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Való haalt uit met een fantastische trap. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:12

88e minuut.
Klungelig pakt Cârstea de bal. Staríček is nu in balbezit. Staríček passt de bal met de wreef. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Mourão trapt de bal weg. Cârstea kopt de bal weg. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Való krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RacingSG 87%, CRC Bayern de Muleta 13%.
RacingSG - CRC Bayern de Muleta 0:12