Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRC Bayern de Muleta RacingSG
Base Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Szakál rent richting de bal. Brama met een sublieme pass. Való rent richting de bal. Való schiet op doel. da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dalpont speelt de bal door. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 1:0

24e minuut.
Pereira Lino is nu in balbezit. Donets onderschept slim de pass. Donets speelt de bal door. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szakál passt de bal met de wreef. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček is nu in balbezit. Staríček geeft een lange en hoge pass. Való maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal met de wreef. Marcelino rent richting de bal. Való onderschept slim de pass. Való draait met de bal, schiet en ... Mourão bokst de bal weg. Donets rent richting de bal. Donets draait met de bal, schiet en ... Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Silva trapt de bal weg. Staríček geeft een hoge lob. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cârstea passt de bal met de wreef. Hamara rent richting de bal. Hamara speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 2:0

41e minuut.
Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Való de bal. Való schiet op doel. Marcelino heeft problemen om de bal te vangen. Mourão bokst de bal weg. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 36%, RacingSG 64%.
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 3:0

47e minuut.
Donets geeft een lange en hoge pass. Torresmo kan de bal niet met de borst controleren. Hamara rent richting de bal. Hamara geeft de bal voor. Való krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Való heeft problemen om de bal te vangen. Való passt de bal met de wreef. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hamara de bal. Hamara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Amazonense is nu in balbezit. Verhelst verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea met een sublieme pass. Donets heeft problemen om de bal te vangen. Donets geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Daar is Dalpont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staríček verovert de bal door een tackle van achteren. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Donets geeft een lange en hoge pass. Hamara is nu in balbezit. Hamara met een sublieme pass. Való rent richting de bal. Való geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 4:0

71e minuut.
Cârstea met een sublieme pass. Klungelig pakt Donets de bal. Donets probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ... Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Rucki kopt de bal weg. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cârstea passt de bal in één keer door. Staríček rent richting de bal. Staríček passt de bal zonder na te denken. Való rent richting de bal. Való schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 5:0

81e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets passt de bal in één keer door. Való is nu in balbezit. Való haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 6:0

87e minuut.
Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea passt de bal met de wreef. Hamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Való rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 7:0

88e minuut.
Picles rent richting de bal. Picles passt de bal zonder na te denken. Donets is nu in balbezit. Donets geeft de bal voor. Hamara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRC Bayern de Muleta 28%, RacingSG 72%.
CRC Bayern de Muleta - RacingSG 7:0