Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunaticos do rock Ureia
ataque novo Tactiek 442
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 21.7
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Lazzarotti speelt de bal door. Chulapa rent richting de bal. Pratto onderschept slim de pass. Pratto haalt uit met een fantastische trap. Medalha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliver met een snelle inworp. Pelágio is nu in balbezit. Pratto verovert de bal door een tackle van achteren. Pratto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 1:0

5e minuut.
Oliver rent richting de bal. Pratto is nu in balbezit. Pratto probeert naar een medespeler te passen. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 2:0

8e minuut.
Birlic probeert naar een medespeler te passen. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natividade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ventura komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Pratto is nu in balbezit. Pratto schiet op doel. Medalha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 3:0

18e minuut.
Oliver met een sublieme pass. Pratto is nu in balbezit. Pratto passt de bal met de wreef. Daar is Natividade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Morgado speelt de bal door. Pratto heeft problemen om de bal te vangen. Pratto geeft een hoge lob. Natividade rent richting de bal. Natividade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Morgado probeert naar een medespeler te passen. Pratto is nu in balbezit. Pratto met een sublieme pass. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade schiet op doel. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 4:0

23e minuut.
Jobim rent richting de bal. Jobim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pessi de bal. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 5:0

26e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic passt de bal zonder na te denken. Natividade rent richting de bal. Natividade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Minholi heeft problemen om de bal te vangen. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura passt de bal in één keer door. Pratto rent richting de bal. Pratto draait met de bal, schiet en ... Medalha bokst de bal weg.

35e minuut.
Pessi met een snelle inworp. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade geeft een hoge lob. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Natividade onderschept slim de pass. Natividade passt de bal zonder na te denken. Chulapa is nu in balbezit. Pratto onderschept slim de pass. Pratto haalt uit met een fantastische trap. Medalha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto schiet op doel. Medalha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 6:0

45e minuut.
Daar is Natividade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade schiet op doel. Jobim probeert de bal aan de voet te houden. Pratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 28%, Ureia 72%.
Lunaticos do rock - Ureia 6:0

58e minuut.
Daar is de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natividade rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jobim ... Strafschop! Natividade raakt geblesseerd tijdens het duel. Natividade zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunaticos do rock - Ureia 7:0

60e minuut.
Birlic onderschept slim de pass. Birlic passt de bal met de wreef. Pessi is nu in balbezit. Natividade rent richting de bal. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Birlic probeert naar een medespeler te passen. Natividade rent richting de bal. Natividade passt de bal met de wreef. Pratto rent richting de bal. Pratto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Pratto kopt de bal weg. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Natividade is nu in balbezit. Natividade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Minholi verovert de bal door een tackle van achteren. Minholi passt de bal met de wreef. Natividade bereikt de bal nog maar net als eerste. Natividade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunaticos do rock 44%, Ureia 56%.
Lunaticos do rock - Ureia 7:0