Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E. Barreto Bekueru FBPA
SEB Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Wider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Włochyński de bal. Włochyński geeft een lange en hoge pass. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pirata is nu in balbezit. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert probeert naar een medespeler te passen. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Gerônimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 1:0

16e minuut.
Fernandes de Souza is nu in balbezit. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ruppert de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 2:0

21e minuut.
Francavilla probeert de bal met de borst te controleren. Francavilla geeft de bal voor. Gregório bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 3:0

25e minuut.
Van Laere speelt de bal door. Campanella heeft problemen om de bal te vangen. Sabelli maakt een afschuwelijke overtreding. Campanella moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Campanella kan niet meer verder spelen. Pereira komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barcelos krijgt een gele kaart. Włochyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Østenstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Østenstad is nu in balbezit. Østenstad schiet op doel. Fernandes de Souza heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Van Laere geeft een hoge lob. Daar is Østenstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Gerônimo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 26%, Bekueru FBPA 74%.
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 3:0

47e minuut.
Włochyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Østenstad rent richting de bal. Østenstad geeft de bal voor. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 4:0

49e minuut.
Guerino heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos passt de bal in één keer door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gregório is nu in balbezit. Pirata verovert de bal door een tackle van achteren. Pirata probeert naar een medespeler te passen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Dosmanbetov verovert de bal door een tackle van achteren. Dosmanbetov speelt de bal door. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Fernandes de Souza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 5:0

54e minuut.
Gerônimo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dosmanbetov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Włochyński passt de bal in één keer door. Østenstad rent richting de bal. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 6:0

65e minuut.
Pirata rent richting de bal. Pirata geeft de bal voor. Daar is Leonês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

80e minuut.
Fernandes de Souza kopt de bal weg. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sabelli passt de bal zonder na te denken. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Leonês de bal onder controle te krijgen. Fernandes de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert schiet op doel. Gerônimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 7:0

86e minuut.
Van Laere rent richting de bal. Van Laere passt de bal zonder na te denken. Pirata geeft een lange en hoge pass. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerônimo trapt de bal weg van het doel. Sabelli kopt de bal weg. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E. Barreto 19%, Bekueru FBPA 81%.
S.E. Barreto - Bekueru FBPA 7:0