Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekueru FBPA S.E. Barreto
Normal Tactiek SEB
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 39
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Barcelos speelt de bal door. Włochyński rent richting de bal. Włochyński passt de bal in één keer door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leonês heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:1

10e minuut.
Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Gregório bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert schiet op doel. Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:2

12e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Pirata onderschept slim de pass. Pirata geeft een hoge lob. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński onderschept slim de pass. Włochyński passt de bal in één keer door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Fernandes de Souza trapt de bal weg. Barcelos probeert de bal met de borst te controleren. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fernandes de Souza de bal. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:3

21e minuut.
Fernandes de Souza trapt de bal weg van het doel. Pereira kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Włochyński de bal onder controle te krijgen. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dosmanbetov heeft problemen om de bal te vangen. Pereira Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosmanbetov onderschept slim de pass. Dosmanbetov geeft de bal voor. Ruppert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dosmanbetov passt de bal met de wreef. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Van Laere met een snelle inworp. Pirata rent richting de bal. Pirata probeert naar een medespeler te passen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fontana speelt de bal door. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli met een sublieme pass. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wider is nu in balbezit. Wider geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leonês de bal. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:4

42e minuut.
Østenstad rent richting de bal. Østenstad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fernandes de Souza de bal. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 78%, S.E. Barreto 22%.
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:4

47e minuut.
Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider onderschept slim de pass. Wider passt de bal in één keer door. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:5

51e minuut.
Pirata passt de bal zonder na te denken. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński passt de bal in één keer door. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo met een sublieme pass. Sabelli kopt de bal weg. Østenstad rent richting de bal. Østenstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:6

56e minuut.
Włochyński met een sublieme pass. Østenstad rent richting de bal. Østenstad passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerônimo met een harde bal richting middenveld. Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Østenstad rent richting de bal. Østenstad haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Fernandes de Souza geeft een hoge lob. Pirata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontana rent richting de bal. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerônimo probeert naar een medespeler te passen. Włochyński kopt de bal weg. Østenstad kan de bal niet met de borst controleren. Østenstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Østenstad rent richting de bal. Leonês speelt de bal door. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad draait met de bal, schiet en ... Gerônimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:7

65e minuut.
Dosmanbetov geeft een hoge lob. Włochyński kopt de bal weg. Østenstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Østenstad schiet op doel. Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Van Laere is nu in balbezit. Van Laere geeft een lange en hoge pass. Włochyński met een sublieme pass. Dosmanbetov is nu in balbezit. Dosmanbetov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Van Laere is nu in balbezit. Pirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirata passt de bal in één keer door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli passt de bal zonder na te denken. Østenstad is nu in balbezit. Østenstad draait met de bal, schiet en ... Gerônimo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Østenstad is nu in balbezit. Østenstad probeert naar een medespeler te passen. Fernandes de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert schiet op doel. Gerônimo bokst de bal weg. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 84%, S.E. Barreto 16%.
Bekueru FBPA - S.E. Barreto 0:7