Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team4Win FC RacingSG
Avanço Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 18
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Sukur met een sublieme pass. Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbulescu met een sublieme pass. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Mourão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - RacingSG 1:0

8e minuut.
Picles speelt de bal door. Amazonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bărbulescu zijn tegenspeler op de grond. Bărbulescu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pereira Lino geeft de bal voor. do Nascimento probeert de bal met de borst te controleren. Mello de Andrade begaat een overtreding. Mello de Andrade krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Bărbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Bărbulescu haalt uit met een fantastische trap. Mourão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - RacingSG 2:0

16e minuut.
Lloreda is nu in balbezit. Picles is nu in balbezit. Udreanu onderschept slim de pass. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Bărbulescu geeft de bal voor. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino verovert de bal door een tackle van achteren. Marcelino probeert naar een medespeler te passen. Ulveczki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Udreanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Marcelino geeft de bal voor. Inworp. Calamatta met de inworp. Udreanu controleert de bal met de borst. Udreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marcelino geeft een hoge lob. Picles heeft problemen om de bal te vangen. Sukur speelt de bal door. Klungelig pakt Udreanu de bal. Udreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva geeft een hoge lob. Sukur kopt de bal weg. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ulveczki geeft de bal voor. Daar is da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu probeert naar een medespeler te passen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - RacingSG 3:0

30e minuut.
Rivellino geeft een lange en hoge pass. Ulveczki geeft de bal voor. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Amazonense de bal. Calamatta begaat een overtreding. Amazonense is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pereira Lino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sukur kopt de bal weg. Lloreda kan de bal niet met de borst controleren. Dalpont bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda verovert de bal door een tackle van achteren. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda onderschept slim de pass. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. Mourão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - RacingSG 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 20%, RacingSG 80%.
Team4Win FC - RacingSG 4:0

47e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Marcelino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lloreda rent richting de bal. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - RacingSG 5:0

50e minuut.
da Silva geeft een lange en hoge pass. Sukur is nu in balbezit. Sukur speelt de bal door. Udreanu is nu in balbezit. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Sukur onderschept slim de pass. Sukur passt de bal met de wreef. Bărbulescu probeert naar een medespeler te passen. Udreanu rent richting de bal. Udreanu schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Pereira Lino is nu in balbezit. Sukur verovert de bal door een tackle van achteren. Sukur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Udreanu de bal. Udreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Calamatta de bal. Calamatta met een sublieme pass. Lloreda rent richting de bal. Lloreda geeft een hoge lob. Udreanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team4Win FC - RacingSG 6:0

68e minuut.
Pomarańczawski geeft de bal voor. Rivellino rent richting de bal. Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marcelino de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Calamatta rent richting de bal. Calamatta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udreanu haalt uit met een fantastische trap. Marcelino probeert de bal aan de voet te houden. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pomarańczawski met een snelle inworp. Ulveczki geeft een hoge lob. Udreanu probeert de bal aan de voet te houden. Calamatta rent richting de bal. Calamatta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Calamatta passt de bal zonder na te denken. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda passt de bal met de wreef. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sukur rent richting de bal. Sukur geeft een lange en hoge pass. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team4Win FC 20%, RacingSG 80%.
Team4Win FC - RacingSG 6:0