Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Judiados Do Brasil
agora vai Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
average Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Buchalik rent richting de bal. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 1:0

14e minuut.
Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik speelt de bal door. Gervasi rent richting de bal. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. Quiquinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 2:0

21e minuut.
Doeltrap. Del Bono komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Turbatu speelt de bal door. Moreira is nu in balbezit. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik schiet op doel. Quiquinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buchalik rent richting de bal. Buchalik passt de bal met de wreef. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. Quiquinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 3:0

43e minuut.
Avelar is nu in balbezit. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik draait met de bal, schiet en ... Gervasi springt en kopt de bal. Quiquinato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Bono heeft problemen om de bal te vangen. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Quiquinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 26%, Judiados Do Brasil 74%.
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 3:0

47e minuut.
Gervasi onderschept slim de pass. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal in één keer door. Daar is Del Bono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Bono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Doeltrap. Quiquinato met een harde bal richting middenveld. Buchalik kopt de bal weg. Gervasi is nu in balbezit. Gervasi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Avelar kopt de bal weg. Klungelig pakt Careca de bal. Budzel rent richting de bal. Del Bono is nu in balbezit. Del Bono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Duţă komt het veld opgelopen. Poenisch komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Avelar probeert de bal aan de voet te houden. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu geeft de bal voor. Del Bono rent richting de bal. Del Bono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Del Bono passt de bal in één keer door. Moreira rent richting de bal. Del Bono onderschept slim de pass. Gervasi is nu in balbezit. Gervasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 4:0

82e minuut.
Wink heeft problemen om de bal te vangen. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono geeft een hoge lob. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rempel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 5:0

86e minuut.
Kargılı onderschept slim de pass. Kargılı passt de bal in één keer door. Rempel rent richting de bal. Gervasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gervasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 6:0

89e minuut.
Badura geeft de bal voor. Del Bono heeft problemen om de bal te vangen. Pássaro rent richting de bal. Del Bono verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 30%, Judiados Do Brasil 70%.
Canarinho FC - Judiados Do Brasil 6:0