Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil G1 fc
ofen Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 16.7
solide Schieten slecht
solide Passen hopeloos
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Paranaense kan de bal niet met de borst controleren. Þorleifsson is nu in balbezit. Corsso rent richting de bal. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 1:0

5e minuut.
Nikolić rent richting de bal. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo speelt de bal door. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Leite rent richting de bal. Þorleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorleifsson geeft de bal voor. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 2:0

8e minuut.
Lindo geeft een lange en hoge pass. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Sena bokst de bal weg.

9e minuut.
Leszko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lindo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikolić zal de hoekschop nemen. Leszko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 3:0

10e minuut.
Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo passt de bal met de wreef. Leszko is nu in balbezit. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Paranaense met een sublieme pass. Leszko is nu in balbezit. Leszko geeft een lange en hoge pass. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte schiet op doel. Sena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 4:0

17e minuut.
Nikolić is nu in balbezit. Nikolić passt de bal zonder na te denken. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte draait met de bal, schiet en ... Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 5:0

18e minuut.
De Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso speelt de bal door. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko geeft een hoge lob. Papandopolo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 6:0

20e minuut.
Papandopolo probeert naar een medespeler te passen. Corsso bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso passt de bal in één keer door. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsso onderschept slim de pass. Corsso geeft een lange en hoge pass. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 7:0

27e minuut.
Szczuka met de inworp. Corsso is nu in balbezit. Leszko geeft een hoge lob. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikolić met een snelle inworp. Corsso rent richting de bal. Corsso geeft een lange en hoge pass. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 8:0

33e minuut.
De Corte kopt de bal weg. Corsso is nu in balbezit. Corsso speelt de bal door. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyński geeft de bal voor. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... Sena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 9:0

41e minuut.
Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Violeiro geeft een lange en hoge pass. Valão probeert de bal aan de voet te houden. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Þorleifsson speelt de bal door. Leszko probeert naar een medespeler te passen. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. Corsso is nu in balbezit. Corsso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Caboverdiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboverdiano passt de bal zonder na te denken. Corsso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 11%, G1 fc 89%.
Dínamo Brasil - G1 fc 10:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þorleifsson met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Þorleifsson controleert de bal met de borst. Þorleifsson speelt de bal door. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 11:0

50e minuut.
Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić geeft de bal voor. De Corte kopt de bal weg. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Sena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Þorleifsson geeft een lange en hoge pass. Valão is nu in balbezit. Papandopolo verovert de bal door een tackle van achteren. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Sena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 12:0

54e minuut.
Nikolić onderschept slim de pass. Nikolić geeft een lange en hoge pass. Lindo heeft problemen om de bal te vangen. Corsso is nu in balbezit. Corsso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - G1 fc 13:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lindo met een harde bal richting middenveld. Szczuka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caboverdiano de bal. Papandopolo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko probeert naar een medespeler te passen. Nikolić met een sublieme pass. Frągnowski geeft een hoge lob. De Corte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paiva komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Szczuka de bal. Szczuka geeft een lange en hoge pass. Daar is Valão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva rent richting de bal. Paiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Mosquito komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Leszko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Þorleifsson de bal. Þorleifsson met een sublieme pass. Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko geeft een lange en hoge pass. Paal!

77e minuut.
Paranaense heeft problemen om de bal te vangen. Leszko geeft een lange en hoge pass. Nikolić krijgt zijn hoofd ertegen. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... Sena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cigano komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Marczyński met een snelle inworp. Nikolić geeft een hoge lob. Leszko kopt de bal weg. Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Caboverdiano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cigano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikolić rent richting de bal. Nikolić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 12%, G1 fc 88%.
Dínamo Brasil - G1 fc 13:0