Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroka Dínamo Brasil
Brasil Tactiek ofen
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 45.6
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


16e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Spitzmüller is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tănăsoaica neemt de hoekschop. Vágner springt en kopt de bal. Brancalion bokst de bal weg.

19e minuut.
Bohălţeanu geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente passt de bal in één keer door. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Golequente passt de bal met de wreef. Marczyński is nu in balbezit. Marczyński geeft de bal voor. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bohălţeanu probeert de bal aan de voet te houden. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner passt de bal in één keer door. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ... Brancalion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 40%, Dínamo Brasil 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stroka - Dínamo Brasil 0:0

49e minuut.
Corsso speelt de bal door. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Golequente is nu in balbezit. Golequente met een sublieme pass. Szczuka kan de bal niet met de borst controleren. Vágner geeft een lange en hoge pass. Erşahin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Knak geeft een lange en hoge pass. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller geeft een hoge lob. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski geeft een hoge lob. Leszko kopt de bal weg. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 49%, Dínamo Brasil 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stroka - Dínamo Brasil 0:0