Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfam culbe Putrefação
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 29.8
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Goettert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goettert passt de bal in één keer door. Santos Viana rent richting de bal. Zadek onderschept slim de pass. Zadek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Doeltrap. Taturana met een harde bal richting middenveld. Poioco kopt de bal weg. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Galassi met een snelle inworp. Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zadek raakt geblesseerd tijdens het duel. Zadek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Galassi met een snelle inworp. Zadek rent richting de bal. Zadek geeft de bal voor. Gregowski springt en kopt de bal. Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:1

11e minuut.
Santos Viana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camazzola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadek is nu in balbezit. Zadek haalt uit met een fantastische trap. Taturana bokst de bal weg.

11e minuut.
Azerbaijano geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camazzola zal de hoekschop nemen. Gregowski heeft problemen om de bal te vangen. Gregowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:2

14e minuut.
Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Patilha rent richting de bal. Gregowski onderschept slim de pass. Gregowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:3

15e minuut.
Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepore is nu in balbezit. Gregowski rent richting de bal. Zadek is nu in balbezit. Zadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:4

20e minuut.
Pocotó rent richting de bal. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini passt de bal zonder na te denken. Gregowski rent richting de bal. Gregowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:5

26e minuut.
Goettert onderschept slim de pass. Bastos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goettert. Goettert krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Santos Viana probeert de bal aan de voet te houden. Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadek passt de bal zonder na te denken. Gregowski rent richting de bal. Gregowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Taturana trapt de bal weg van het doel. Zadek rent richting de bal. Gregowski heeft problemen om de bal te vangen. Gregowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Patilha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goettert met de inworp. Camazzola geeft een hoge lob. Gregowski is nu in balbezit. Gregowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Azerbaijano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galassi neemt de hoekschop. Camazzola rent richting de bal. Gregowski is nu in balbezit. Gregowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 71%, Putrefação 29%.
asfam culbe - Putrefação 0:5

59e minuut.
Zadek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Poioco de bal. Poioco met een sublieme pass. Klungelig pakt Gregowski de bal. Gregowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Patilha trapt de bal weg van het doel. Bastos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goettert. Goettert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadek rent richting de bal. Zadek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:6

69e minuut.
Gracie met een sublieme pass. Dodói bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadek met een sublieme pass. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Poioco verovert de bal door een tackle van achteren. Zadek is nu in balbezit. Zadek met een sublieme pass. Gregowski rent richting de bal. Gregowski haalt uit met een fantastische trap. Taturana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Putrefação 0:7

77e minuut.
Zadek met een sublieme pass. Gregowski rent richting de bal. Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski onderschept slim de pass. Gregowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gava is nu in balbezit. Lepore verovert de bal door een tackle van achteren. Lepore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zadek de bal. Zadek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 55%, Putrefação 45%.
asfam culbe - Putrefação 0:7