Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judiados Do Brasil asfam culbe
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Patilha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Careca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavanati geeft de bal voor. Índio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - asfam culbe 1:0

6e minuut.
Gracie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bastos komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Qualira met een sublieme pass. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Moreira ... Strafschop! Bastos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apucarana neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Judiados Do Brasil - asfam culbe 1:1

16e minuut.
Rempel speelt de bal door. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos is nu in balbezit. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana draait met de bal, schiet en ... Quiquinato bokst de bal weg. Klungelig pakt Rempel de bal. Paal! Apucarana rent richting de bal. Apucarana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judiados Do Brasil - asfam culbe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judiados Do Brasil 49%, asfam culbe 51%.
Judiados Do Brasil - asfam culbe 1:2

46e minuut.
Apucarana probeert de bal aan de voet te houden. Bastos rent richting de bal. Pássaro speelt de bal door. Apucarana rent richting de bal. Apucarana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wink geeft een hoge lob. Pocotó rent richting de bal. Azerbaijano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azerbaijano krijgt een gele kaart. Pocotó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavanati neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Taturana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Santos Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careca verovert de bal door een tackle van achteren. Careca speelt de bal door. Pocotó rent richting de bal. Pocotó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judiados Do Brasil 32%, asfam culbe 68%.
Judiados Do Brasil - asfam culbe 1:2