Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians 2011 Swiss
Normal Tactiek swiss of 2
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel onderschept slim de pass. Mourão is nu in balbezit. Ezmeç onderschept slim de pass. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Mandioca bokst de bal weg.

3e minuut.
Malaquias rent richting de bal. Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha geeft een hoge lob. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Mandioca bokst de bal weg. Gamliel heeft problemen om de bal te vangen. Zagłoba rent richting de bal. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:1

4e minuut.
Gamliel rent richting de bal. Bom Dia onderschept slim de pass. Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:2

12e minuut.
Degas passt de bal zonder na te denken. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Catanho kan de bal niet met de borst controleren. Catanho probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba met een sublieme pass. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel. Tocantins probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba passt de bal in één keer door. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:3

36e minuut.
Trzaskalik rent richting de bal. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Quintanilha speelt de bal door. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal in één keer door. Trzaskalik geeft een hoge lob. Gamliel krijgt zijn hoofd ertegen. Mandioca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:4

44e minuut.
Trzaskalik onderschept slim de pass. Trzaskalik met een sublieme pass. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 90%, Swiss 10%.
Corinthians 2011 - Swiss 0:4

46e minuut.
Quintanilha met een sublieme pass. Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik passt de bal in één keer door. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Degas passt de bal met de wreef. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba geeft de bal voor. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trzaskalik heeft problemen om de bal te vangen. das Chagas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degas. das Chagas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. das Chagas kan niet meer verder spelen. Boaçava komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ezmeç probeert naar een medespeler te passen. Catanho rent richting de bal. Catanho passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bom Dia is nu in balbezit. Quintanilha verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilha geeft een hoge lob. Gamliel krijgt zijn hoofd ertegen. Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:5

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mandioca met een harde bal richting middenveld. Catanho kopt de bal weg. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Degas speelt de bal door. Zagłoba kan de bal niet met de borst controleren. Zagłoba passt de bal in één keer door. Ezmeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba geeft een lange en hoge pass. Miúra heeft problemen om de bal te vangen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:6

71e minuut.
Catanho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zagłoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bom Dia rent richting de bal. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba geeft de bal voor. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:7

75e minuut.
Mourão is nu in balbezit. Degas onderschept slim de pass. Degas passt de bal met de wreef. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç is nu in balbezit. Trzaskalik speelt de bal door. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trzaskalik speelt de bal door. Zagłoba speelt de bal door. Gamliel rent richting de bal. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Mandioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians 2011 - Swiss 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 2011 84%, Swiss 16%.
Corinthians 2011 - Swiss 0:8