Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC BAURU Cris Bull FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink probeert naar een medespeler te passen. Pacaembu is nu in balbezit. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Pamonha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negão is nu in balbezit. Rossato rent richting de bal. Negão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negão haalt uit met een fantastische trap. Capelo bokst de bal weg.

39e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Negão onderschept slim de pass. Rivaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivaldo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC BAURU 47%, Cris Bull FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EC BAURU - Cris Bull FC 0:0

50e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Dodói probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Dodói maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EC BAURU - Cris Bull FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC BAURU 45%, Cris Bull FC 55%.
EC BAURU - Cris Bull FC 0:1