Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macaparana FC reelmadri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Kanu rent richting de bal. Kanu passt de bal met de wreef. Leite is nu in balbezit. Leite haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - reelmadri 0:1

15e minuut.
Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Pataxó onderschept slim de pass. Pataxó speelt de bal door. Leite rent richting de bal. Leite schiet op doel. Heinen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - reelmadri 0:2

17e minuut.
Montanha dos Vinhedos onderschept slim de pass. Montanha dos Vinhedos geeft de bal voor. Daar is do Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauritano is nu in balbezit. Mauritano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Leite onderschept slim de pass. Kanu is nu in balbezit. Kanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - reelmadri 0:3

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Tamborim de bal onder controle te krijgen. Rigon rent richting de bal. Tamborim begaat een overtreding. Tamborim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macaparana FC 51%, reelmadri 49%.
Macaparana FC - reelmadri 0:3

54e minuut.
Paraíba is nu in balbezit. Paraíba met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritano verovert de bal door een tackle van achteren. Mauritano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Paraíba rent richting de bal. Mauritano rent richting de bal. Paraíba is nu in balbezit. Mauritano rent richting de bal. Mauritano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sousa probeert naar een medespeler te passen. Leite rent richting de bal. Leite passt de bal in één keer door. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macaparana FC - reelmadri 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macaparana FC 50%, reelmadri 50%.
Macaparana FC - reelmadri 0:4