Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOHEMIOS FC. Sociedade Rebecca
EVD Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray passt de bal in één keer door. Lacruz Gómez speelt de bal door. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Máquina de Combate de bal. Anciaux is nu in balbezit. Anciaux draait met de bal, schiet en ... da Fazenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Daar is Lacruz Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereba is nu in balbezit. Pereba geeft de bal voor. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski schiet op doel. da Fazenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray geeft de bal voor. Lacruz Gómez rent richting de bal. Lacruz Gómez geeft een lange en hoge pass. Anciaux krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lamboray met een snelle inworp. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... Máquina de Combate probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOHEMIOS FC. - Sociedade Rebecca 1:0

40e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Negoiu passt de bal in één keer door. Jilozinho is nu in balbezit. Negoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOHEMIOS FC. 22%, Sociedade Rebecca 78%.
BOHEMIOS FC. - Sociedade Rebecca 1:0

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sierkowski neemt de hoekschop. Nugent kopt de bal weg. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lacruz Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent passt de bal zonder na te denken. Anciaux is nu in balbezit. Anciaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Fazenda trapt de bal weg. Lamboray kopt de bal weg. Sierkowski probeert de bal met de borst te controleren. Sierkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOHEMIOS FC. - Sociedade Rebecca 2:0

74e minuut.
Anciaux met een snelle inworp. Lacruz Gómez controleert de bal met de borst. Lacruz Gómez speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel. da Fazenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BOHEMIOS FC. - Sociedade Rebecca 3:0

81e minuut.
Nugent passt de bal zonder na te denken. Daar is Ribarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribarić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sierkowski de bal. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lamboray kopt de bal weg. Carequinha met een sublieme pass. Nugent met een sublieme pass. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu passt de bal zonder na te denken. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lamboray met een sublieme pass. Klungelig pakt Sierkowski de bal. Sierkowski passt de bal met de wreef. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOHEMIOS FC. 31%, Sociedade Rebecca 69%.
BOHEMIOS FC. - Sociedade Rebecca 3:0