Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Rebecca S.E. Parmera
Normal Tactiek principal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Rabeira is nu in balbezit. Kudyba onderschept slim de pass. Kudyba probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rouvas is nu in balbezit. Rouvas passt de bal in één keer door. Rabanete met een sublieme pass. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - S.E. Parmera 0:1

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cardorini trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabanete geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Maćkiewicz passt de bal zonder na te denken. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan passt de bal zonder na te denken. Kudyba rent richting de bal. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Rabanete geeft een hoge lob. Strachan met een sublieme pass. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Assis is nu in balbezit. Rouvas verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvas geeft een hoge lob. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Cabrito bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer rent richting de bal. Cabrito verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrito geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 65%, S.E. Parmera 35%.
Sociedade Rebecca - S.E. Parmera 0:1

46e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis is nu in balbezit. Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salgado krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Rouvas rent richting de bal. Rouvas geeft de bal voor. Strachan is nu in balbezit. Strachan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - S.E. Parmera 0:2

55e minuut.
Rozner geeft de bal voor. Inworp. Pereba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carequinha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho passt de bal met de wreef. de São Januário rent richting de bal. Kudyba onderschept slim de pass. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. da Fazenda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Pereba is nu in balbezit. Duarte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duarte krijgt een gele kaart. Pereba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pereba kan niet meer verder spelen. Potiguar komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Carequinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabrito is nu in balbezit. Cabrito met een sublieme pass. Strachan is nu in balbezit. Strachan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - S.E. Parmera 0:3

84e minuut.
Rabanete rent richting de bal. Rabanete geeft een hoge lob. Strachan kopt de bal weg. Kudyba heeft problemen om de bal te vangen. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - S.E. Parmera 0:4

89e minuut.
Potiguar is nu in balbezit. Inworp. Duarte met een snelle inworp. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 55%, S.E. Parmera 45%.
Sociedade Rebecca - S.E. Parmera 0:4