Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TchuwSC lupionopolis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Vicente rent richting de bal. Pires de Godoy onderschept slim de pass. de Campos is nu in balbezit. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TchuwSC - lupionopolis 0:1

12e minuut.
Azulão rent richting de bal. Klungelig pakt Suzano de bal. Suzano geeft een lange en hoge pass. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TchuwSC - lupionopolis 1:1

18e minuut.
Lourenço onderschept slim de pass. Lourenço geeft de bal voor. Americano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vicente rent richting de bal. Americano probeert naar een medespeler te passen. Sangaletti heeft problemen om de bal te vangen. Pires de Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pires de Godoy draait met de bal, schiet en ... Pangaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TchuwSC - lupionopolis 1:2

36e minuut.
Inworp. Pelágio met de inworp. Pires de Godoy geeft een hoge lob. de Rondônia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rondônia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TchuwSC 52%, lupionopolis 48%.
TchuwSC - lupionopolis 1:2

52e minuut.
Lins rent richting de bal. Umuarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lins verovert de bal door een tackle van achteren. Lins draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vasconcelos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Olhos Verdes heeft problemen om de bal te vangen. Lourenço tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olhos Verdes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sangaletti wilt de vrije trap nemen. Lins springt en kopt de bal. Macho Pichu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Punga heeft problemen om de bal te vangen. Olhos Verdes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Punga. Punga krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangaletti is nu in balbezit. Sangaletti met een sublieme pass. Lins rent richting de bal. Lins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lourenço rent richting de bal. Lourenço passt de bal zonder na te denken. Vasconcelos speelt de bal door. Herzog rent richting de bal. Herzog geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TchuwSC 46%, lupionopolis 54%.
TchuwSC - lupionopolis 1:2