Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Rebecca TchuwSC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Canella probeert naar een medespeler te passen. Lins rent richting de bal. Cardorini is nu in balbezit. Suzano rent richting de bal. Suzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho met een sublieme pass. de Campos rent richting de bal. Assis onderschept slim de pass. Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Feller onderschept slim de pass. Feller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Campos de bal. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 63%, TchuwSC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedade Rebecca - TchuwSC 0:0

64e minuut.
da Silva Fogaça onderschept slim de pass. da Silva Fogaça speelt de bal door. de Campos rent richting de bal. Ignácio onderschept slim de pass. Ignácio haalt uit met een fantastische trap. Pangaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - TchuwSC 1:0

71e minuut.
Máquina de Combate rent richting de bal. Máquina de Combate geeft de bal voor. Feller probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vicente passt de bal in één keer door. Canella rent richting de bal. Canella passt de bal zonder na te denken. Lins rent richting de bal. Lins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedade Rebecca - TchuwSC 1:1

85e minuut.
Daar is Azulão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio met een sublieme pass. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Rebecca - TchuwSC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Rebecca 48%, TchuwSC 52%.
Sociedade Rebecca - TchuwSC 2:1