Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reelmadri S.E. Parmera
Normal Tactiek principal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 29.1
adequate Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Maizena is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal met de wreef. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Strachan geeft de bal voor. Klungelig pakt Machado de bal. Kudyba rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - S.E. Parmera 0:1

16e minuut.
Rabanete passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Salgado met een sublieme pass. Kudyba rent richting de bal. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli bokst de bal weg.

27e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap. Rouvas probeert de bal aan de voet te houden. Sousa rent richting de bal. Sousa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Kudyba is nu in balbezit. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Rossignoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - S.E. Parmera 0:2

42e minuut.
Rabanete passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reelmadri 66%, S.E. Parmera 34%.
reelmadri - S.E. Parmera 0:2

61e minuut.
Rabanete met een snelle inworp. Rouvas is nu in balbezit. Rouvas probeert naar een medespeler te passen. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maizena rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte geeft een hoge lob. Kudyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

76e minuut.
Cabrito onderschept slim de pass. Salgado met een sublieme pass. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel. Rossignoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - S.E. Parmera 0:3

80e minuut.
Mattar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rabanete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strachan rent richting de bal. Strachan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cabrito is nu in balbezit. Cabrito met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. Kudyba onderschept slim de pass. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sousa passt de bal zonder na te denken. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete geeft een hoge lob. Strachan rent richting de bal. Strachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrito rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reelmadri - S.E. Parmera 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reelmadri 66%, S.E. Parmera 34%.
reelmadri - S.E. Parmera 0:4