Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebijão Fc Degou AC
Normal Tactiek Degou 433
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ipatingão is nu in balbezit. Hortêncio onderschept slim de pass. Hortêncio passt de bal in één keer door. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho schiet op doel. Mariano Marques bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:1

9e minuut.
Mainardi speelt de bal door. dos Santos Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos Silva probeert naar een medespeler te passen. Chiquinho is nu in balbezit. Chiquinho draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Caapel geeft de bal voor. Telles kopt de bal weg. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho draait met de bal, schiet en ... Mariano Marques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:2

25e minuut.
Senegal is nu in balbezit. Senegal geeft de bal voor. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Telles rent richting de bal. Telles geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt dos Santos Silva de bal. Xavier de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier de Oliveira passt de bal zonder na te denken. Ipatingão rent richting de bal. Ipatingão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Mainardi met een sublieme pass. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telles met een snelle inworp. Bogacz rent richting de bal. Bogacz speelt de bal door. Chiquinho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebijão Fc 72%, Degou AC 28%.
Rebijão Fc - Degou AC 0:5

49e minuut.
dos Santos Silva passt de bal zonder na te denken. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz passt de bal in één keer door. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Badra Neto trapt de bal weg. Klungelig pakt dos Santos Silva de bal. dos Santos Silva speelt de bal door. Senegal bereikt de bal nog maar net als eerste. Senegal geeft een hoge lob. Mariano Marques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Ipatingão rent richting de bal. Xavier de Oliveira rent richting de bal. Ipatingão rent richting de bal. Ipatingão schiet op doel. do Amaral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Senegal geeft een lange en hoge pass. dos Santos Silva kopt de bal weg. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:6

67e minuut.
Faraco onderschept slim de pass. Faraco geeft een hoge lob. Chiquinho rent richting de bal. Chiquinho schiet op doel. Mariano Marques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebijão Fc - Degou AC 0:7

74e minuut.
Goleiro geeft de bal voor. Inworp. Senegal met een snelle inworp. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mainardi met een sublieme pass. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz met een sublieme pass. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho haalt uit met een fantastische trap. Mariano Marques bokst de bal weg.

89e minuut.
Bogacz met een sublieme pass. Chiquinho rent richting de bal. Badra Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho onderschept slim de pass. Chiquinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebijão Fc 60%, Degou AC 40%.
Rebijão Fc - Degou AC 0:7