Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC Belford Roxo Void
4213 Tactiek void
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 31.4
adequate Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen average


4e minuut.
Gutemberg geeft een lange en hoge pass. Šepelj krijgt zijn hoofd ertegen. Tuğtaş heeft problemen om de bal te vangen. Piątek is nu in balbezit. Piątek draait met de bal, schiet en ... Botezatu bokst de bal weg.

7e minuut.
Curió met een harde bal richting middenveld. Verelst rent richting de bal. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 1:0

11e minuut.
Verelst passt de bal met de wreef. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo haalt uit met een fantastische trap. Curió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fornasiero kopt de bal weg. Azevedo rent richting de bal. Kebíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kebíšek haalt uit met een fantastische trap. Franjinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gutemberg rent richting de bal. Kebíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kebíšek passt de bal zonder na te denken. Rotundo rent richting de bal. Rotundo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Verelst is nu in balbezit. Verelst geeft een hoge lob. Rotundo rent richting de bal. Rotundo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nędzak kopt de bal weg. Franjinha geeft een lange en hoge pass. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 2:0

31e minuut.
Kebíšek onderschept slim de pass. Kebíšek geeft de bal voor. Franjinha kopt de bal weg. Rotundo is nu in balbezit. Rotundo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Świercz controleert de bal met de borst. Anđušić met een sublieme pass. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 3:0

41e minuut.
Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli geeft de bal voor. Inworp. Verelst met een snelle inworp. Kebíšek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Belford Roxo 24%, Void 76%.
EC Belford Roxo - Void 3:0

46e minuut.
Mikyska bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiuffa rent richting de bal. Chiuffa speelt de bal door. Kebíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebíšek geeft een hoge lob. Curió bokst de bal weg. Rotundo rent richting de bal. Rotundo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 4:0

48e minuut.
Chiuffa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikyska. Chiuffa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sike zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nędzak controleert de bal met de borst. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft een hoge lob. Šepelj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anđušić geeft de bal voor. Rotundo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Curió met een sublieme pass. Verelst rent richting de bal. Verelst geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Franjinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franjinha haalt uit met een fantastische trap. Curió probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 5:0

57e minuut.
Curió met een sublieme pass. Chiuffa probeert naar een medespeler te passen. Rotundo rent richting de bal. Kebíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebíšek schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Anđušić geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Franjinha stond buitenspel. Curió neemt vlug de vrije trap. Verelst is nu in balbezit. Verelst geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst met een sublieme pass. Chiuffa met een sublieme pass. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha draait met de bal, schiet en ... Curió kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franjinha rent richting de bal. Franjinha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 6:0

78e minuut.
Chiuffa kopt de bal weg. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo passt de bal zonder na te denken. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Curió trapt de bal weg. Chiuffa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rotundo de bal onder controle te krijgen. Franjinha rent richting de bal. Franjinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fornasiero heeft problemen om de bal te vangen. Fornasiero met een sublieme pass. Azevedo onderschept slim de pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Azevedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Allejo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kebíšek passt de bal zonder na te denken. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft de bal voor. Rotundo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Belford Roxo - Void 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Belford Roxo 18%, Void 82%.
EC Belford Roxo - Void 7:0