Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avengers United FC LOCOMOTIVA GRENÁ
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Salopää geeft een hoge lob. Rivero kopt de bal weg. Vergilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 1:0

7e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moicano verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivero. Rivero krijgt een gele kaart.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krsmanović met de inworp. Blefador bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu verovert de bal door een tackle van achteren. Barosanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maizena kopt de bal weg. Calcagnino probeert de bal met de borst te controleren. Calcagnino geeft de bal voor. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 2:0

28e minuut.
Piegzik geeft een hoge lob. Namibiano kopt de bal weg. Vergilo is nu in balbezit. Rivero onderschept slim de pass. Rivero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Namibiano is nu in balbezit. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero draait met de bal, schiet en ... Gomes da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 3:0

42e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Vergilo rent richting de bal. Barosanu onderschept slim de pass. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krsmanović zal de hoekschop nemen. Rivero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Blefador bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Krsmanović speelt de bal door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United FC 37%, LOCOMOTIVA GRENÁ 63%.
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 3:0

48e minuut.
Barosanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zimmer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Rivero is nu in balbezit. Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Namibiano met een sublieme pass. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 4:0

60e minuut.
Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samarinês de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zawisza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Namibiano de bal. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 5:0

74e minuut.
Salopää geeft de bal voor. Krsmanović kopt de bal weg. Giulite Coutinho heeft problemen om de bal te vangen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vergilo is nu in balbezit. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza met een sublieme pass. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Calcagnino kopt de bal weg. Zimmer rent richting de bal. Zimmer geeft een lange en hoge pass. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lessa Brandão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piegzik met de inworp. Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Calcagnino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zimmer speelt de bal door. Namibiano is nu in balbezit. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United FC 26%, LOCOMOTIVA GRENÁ 74%.
Avengers United FC - LOCOMOTIVA GRENÁ 6:0