Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Berlin Polter
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Skela geeft de bal voor. Ziege rent richting de bal. Ziege speelt de bal door. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch draait met de bal, schiet en ... Kawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Berlin - Polter 1:0

30e minuut.
Falkenmayer kopt de bal weg. Tardivo rent richting de bal. Tardivo speelt de bal door. Niemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemann schiet op doel. Bähren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Garthoff kopt de bal weg. Bähren probeert naar een medespeler te passen. Tardivo kopt de bal weg. Technok bereikt de bal nog maar net als eerste. Technok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC Berlin - Polter 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Berlin 33%, Polter 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Berlin - Polter 1:1

53e minuut.
Ziege is nu in balbezit. Ziege passt de bal met de wreef. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Technok onderschept slim de pass. Technok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Berlin - Polter 1:2

76e minuut.
Tardivo probeert de bal met de borst te controleren. Striewe rent richting de bal. Striewe geeft een hoge lob. Paluch is nu in balbezit. Paluch draait met de bal, schiet en ... Kawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Berlin 43%, Polter 57%.
BSC Berlin - Polter 1:2