Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Meisenmann 88 1.FC Zürbach
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jessien passt de bal in één keer door. Papajewski is nu in balbezit. Papajewski met een sublieme pass. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Feiereis geeft een hoge lob. Tauchert heeft problemen om de bal te vangen. Jessien verovert de bal door een tackle van achteren. Zärban onderschept slim de pass. Zärban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Napp met een harde bal richting middenveld. Bindewald is nu in balbezit. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nöthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zärban passt de bal met de wreef. Engling bereikt de bal nog maar net als eerste. Zärban is nu in balbezit. Zärban draait met de bal, schiet en ... Werner kopt de bal weg. Napp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Meisenmann 88 49%, 1.FC Zürbach 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Meisenmann 88 - 1.FC Zürbach 0:0

47e minuut.
Streich bereikt de bal nog maar net als eerste. Streich geeft de bal voor. Bindewald heeft problemen om de bal te vangen. Oberhofer is nu in balbezit. Oberhofer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Engling verovert de bal door een tackle van achteren. Szillo is nu in balbezit. Engling maakt een afschuwelijke overtreding. Engling is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Oberhofer rent richting de bal. Szillo is nu in balbezit. Szillo geeft een hoge lob. Oberhofer rent richting de bal. Oberhofer haalt uit met een fantastische trap. Nöthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Feiereis de bal. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer passt de bal in één keer door. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mähler met een sublieme pass. Daar is Oberhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberhofer met een sublieme pass. Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindewald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Meisenmann 88 41%, 1.FC Zürbach 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Meisenmann 88 - 1.FC Zürbach 0:0