Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WOLFGANG DEHMEL antos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gumtz met de inworp. von Stauffenberg rent richting de bal. Ballack begaat een overtreding. von Stauffenberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Stauffenberg met een snel genomen vrije trap. Palme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Stock haalt uit met een fantastische trap. Laible probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buntfuß zal de hoekschop nemen. Magersuppe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Goldschmied geeft een hoge lob. Galetzka is nu in balbezit. Simmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetzka verovert de bal door een tackle van achteren. Galetzka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palme met een sublieme pass. Magersuppe kopt de bal weg. Jülich geeft een hoge lob. Stock heeft problemen om de bal te vangen. Stock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jade trapt de bal weg van het doel. Achtelik kopt de bal weg. Goldschmied probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stock is nu in balbezit. Stock draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOLFGANG DEHMEL 47%, antos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOLFGANG DEHMEL - antos 0:0

53e minuut.
Buntfuß is nu in balbezit. Buntfuß geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gumtz de bal. Steines is nu in balbezit. Steines haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Achtelik rent richting de bal. Tohn verovert de bal door een tackle van achteren. Tohn met een sublieme pass. Stock is nu in balbezit. Stock schiet op doel. Jade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Laible passt de bal in één keer door. Buntfuß is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wölk. Wölk krijgt een gele kaart. Buntfuß raakt geblesseerd tijdens het duel. Jülich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Landeck rent richting de bal. Stock rent richting de bal. Stock met een sublieme pass. Galetzka rent richting de bal. Galetzka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOLFGANG DEHMEL 49%, antos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOLFGANG DEHMEL - antos 0:0