Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lapturis Fortuna Köln
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zaremba onderschept slim de pass. Phillip bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ullrich geeft de bal voor. Inworp. Pfleger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freitaler is nu in balbezit. Freitaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lapturis - Fortuna Köln 1:0

9e minuut.
Inworp. Nast zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sallmayer is nu in balbezit. Sallmayer draait met de bal, schiet en ... Viehweg kopt de bal weg. Piske bokst de bal weg. Haffke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lapturis - Fortuna Köln 1:1

13e minuut.
Mehl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tyrell de bal. Freitaler is nu in balbezit. Freitaler haalt uit met een fantastische trap. Gerritzen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lapturis - Fortuna Köln 2:1

17e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Freitaler is nu in balbezit. Freitaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lapturis - Fortuna Köln 3:1

19e minuut.
Phillip is nu in balbezit. Phillip geeft een hoge lob. Zaremba rent richting de bal. Sallmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Sallmayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Phillip bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillip passt de bal met de wreef. Ullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitaler verovert de bal door een tackle van achteren. Freitaler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Labitzke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labitzke met een sublieme pass. Wagefeld rent richting de bal. Bernard onderschept slim de pass. Bernard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Dassler de bal onder controle te krijgen. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Haffke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haffke krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gaissmaier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nast met een snelle inworp. Sallmayer is nu in balbezit. Sallmayer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lapturis 50%, Fortuna Köln 50%.
Lapturis - Fortuna Köln 3:1

50e minuut.
Sallmayer is nu in balbezit. Haffke rent richting de bal. Viehweg begaat een overtreding. Viehweg krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bernard probeert de bal met de borst te controleren. Schütze is nu in balbezit. Schütze probeert naar een medespeler te passen. Sallmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallmayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallmayer onderschept slim de pass. Sallmayer probeert naar een medespeler te passen. Freitaler is nu in balbezit. Freitaler haalt uit met een fantastische trap. Gerritzen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lapturis 49%, Fortuna Köln 51%.
Lapturis - Fortuna Köln 3:1