Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol FC Barcelona FC Bayern Munchen 2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Lerchl geeft een hoge lob. Inworp. Mayländer met de inworp. Naporra rent richting de bal. Naporra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ruhrländer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laden legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol FC Barcelona - FC Bayern Munchen 2 1:0

27e minuut.
Hegermann passt de bal zonder na te denken. Naporra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naporra passt de bal in één keer door. Beuckert is nu in balbezit. Beuckert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lacherbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacherbauer geeft de bal voor. Stranzl kopt de bal weg. Beuckert rent richting de bal. Beuckert draait met de bal, schiet en ... Gagstetter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Futbol FC Barcelona - FC Bayern Munchen 2 1:1

31e minuut.
Daar is Lerchl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thierse geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menger de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Irrgang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gagstetter bokst de bal weg.

33e minuut.
Pöschel onderschept slim de pass. Pöschel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hegermann de bal. Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuckert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol FC Barcelona - FC Bayern Munchen 2 1:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janicki met een snelle inworp. Mayländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayländer geeft een hoge lob. Beuckert springt en kopt de bal. Gagstetter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mayländer speelt de bal door. Naporra rent richting de bal. Naporra passt de bal zonder na te denken. Beuckert rent richting de bal. Beuckert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol FC Barcelona 59%, FC Bayern Munchen 2 41%.
Futbol FC Barcelona - FC Bayern Munchen 2 1:2

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schunk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Janicki de bal. Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Laden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Irmscher verovert de bal door een tackle van achteren. Irmscher passt de bal in één keer door. Mayländer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayländer geeft de bal voor. Stranzl kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Irmscher met een sublieme pass. Teinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki is nu in balbezit. Naporra rent richting de bal. Naporra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Oppermann passt de bal zonder na te denken. Naporra rent richting de bal. Naporra passt de bal met de wreef. Beuckert is nu in balbezit. Beuckert draait met de bal, schiet en ... Gagstetter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Doppler geeft een hoge lob. Teinovic kopt de bal weg. Ruhrländer is nu in balbezit. Ruhrländer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol FC Barcelona 54%, FC Bayern Munchen 2 46%.
Futbol FC Barcelona - FC Bayern Munchen 2 1:2