Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pr3d4tr5 1. FC Lokomotive Leipzig
541 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Nulle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Packheiser de bal. Packheiser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Landsiedel de bal. Landsiedel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tembrink speelt de bal door. Meiers is nu in balbezit. Ihme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meiers raakt geblesseerd tijdens het duel. Tembrink legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dennstedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehl speelt de bal door. Daar is Landsiedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landsiedel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nulle rent richting de bal. Kroos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Driller. Driller krijgt een gele kaart. Kroos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kroos kan niet meer verder spelen. Repplinger komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Dänzer probeert de bal met de borst te controleren. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Repplinger is nu in balbezit. Repplinger draait met de bal, schiet en ... Schönhöft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pr3d4tr5 - 1. FC Lokomotive Leipzig 0:1

41e minuut.
Tembrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Tembrink probeert naar een medespeler te passen. Hilpert is nu in balbezit. Hilpert geeft een hoge lob. Kehl kopt de bal weg. Schönhöft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pr3d4tr5 57%, 1. FC Lokomotive Leipzig 43%.
Pr3d4tr5 - 1. FC Lokomotive Leipzig 0:1

49e minuut.
Bahlinger met een snelle inworp. Tembrink probeert de bal met de borst te controleren. Packheiser is nu in balbezit. Klungelig pakt Repplinger de bal. Repplinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Repplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Repplinger passt de bal in één keer door. Medler rent richting de bal. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Landsiedel draait met de bal, schiet en ... Schönhöft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Christlieb is nu in balbezit. Driller verovert de bal door een tackle van achteren. Repplinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repplinger krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Christlieb onderschept slim de pass. Christlieb speelt de bal door. Landsiedel rent richting de bal. Repplinger is nu in balbezit. Repplinger schiet op doel. Schönhöft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Hilpert rent richting de bal. Hilpert passt de bal met de wreef. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller geeft een hoge lob. Ruhroth kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pr3d4tr5 - 1. FC Lokomotive Leipzig 1:1

85e minuut.
Repplinger met een sublieme pass. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiers maakt een afschuwelijke overtreding. Meiers krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Repplinger is nu in balbezit. Landsiedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Repplinger is nu in balbezit. Landsiedel rent richting de bal. Landsiedel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pr3d4tr5 69%, 1. FC Lokomotive Leipzig 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pr3d4tr5 - 1. FC Lokomotive Leipzig 1:1