Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hannover Teufelskicker CCAA Domstadt 2021
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten good
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mehanija speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Farese is nu in balbezit. Farese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Mittermeier de bal. Galley is nu in balbezit. Janetzki is nu in balbezit. Galley bereikt de bal nog maar net als eerste. Galley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - CCAA Domstadt 2021 1:0

14e minuut.
Mehanija met een sublieme pass. Hesse is nu in balbezit. Backes begaat een overtreding. Backes krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mehanija probeert naar een medespeler te passen. Oly rent richting de bal. Oly passt de bal in één keer door. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese haalt uit met een fantastische trap. Bachmaier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mittermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittermeier geeft een lange en hoge pass. Daar is Janetzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehanija geeft een hoge lob. Farese krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mehanija bereikt de bal nog maar net als eerste. Janetzki verovert de bal door een tackle van achteren. Janetzki passt de bal zonder na te denken. Galley bereikt de bal nog maar net als eerste. Galley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat. Gabert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zuckermandel met de inworp. Janetzki is nu in balbezit. Mittermeier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mittermeier krijgt een gele kaart. Janetzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Janetzki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gabert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - CCAA Domstadt 2021 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 59%, CCAA Domstadt 2021 41%.
Hannover Teufelskicker - CCAA Domstadt 2021 2:0

55e minuut.
Biscardi is nu in balbezit. Biscardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Backes de bal. Farese rent richting de bal. Farese draait met de bal, schiet en ... Paal! Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Joerding rent richting de bal. Joerding geeft de bal voor. Biscardi met een sublieme pass. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Oly is nu in balbezit. Oly geeft een lange en hoge pass. Kamert onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hesse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - CCAA Domstadt 2021 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 48%, CCAA Domstadt 2021 52%.
Hannover Teufelskicker - CCAA Domstadt 2021 2:1