Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dortmund 09 nadine
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pischke rent richting de bal. Johanning verovert de bal door een tackle van achteren. Johanning probeert naar een medespeler te passen. Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Preißler met een harde bal richting middenveld. Heller kopt de bal weg. Morsch rent richting de bal. Morsch draait met de bal, schiet en ... Immenkamp heeft problemen om de bal te vangen. Illmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Rodenberg rent richting de bal. Rodenberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Johanning de bal. Morsch is nu in balbezit. Morsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Schindler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gädicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gädicke passt de bal in één keer door. Hacker is nu in balbezit. Hacker draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Heller verovert de bal door een tackle van achteren. Heller geeft de bal voor. Daar is Immenkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morsch rent richting de bal. Morsch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dortmund 09 - nadine 0:1

40e minuut.
Pfrommer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gädicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gädicke geeft een lange en hoge pass. Hacker rent richting de bal. Hacker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmund 09 65%, nadine 35%.
Dortmund 09 - nadine 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dortmund 09 49%, nadine 51%.
Dortmund 09 - nadine 0:1