Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hertah bsc FC DUDKI
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Vogeler onderschept slim de pass. Faust rent richting de bal. Faust passt de bal in één keer door. Palz rent richting de bal. Palz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - FC DUDKI 1:0

14e minuut.
Faust onderschept slim de pass. Pier heeft problemen om de bal te vangen. Pier passt de bal in één keer door. Palz rent richting de bal. Palz schiet op doel. Paal! Daar is Maneval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - FC DUDKI 2:0

17e minuut.
Stöcker geeft een hoge lob. Inworp. Gerritzen met een snelle inworp. Rosswinkel is nu in balbezit. Rosswinkel geeft de bal voor. Mackrodt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Faust is nu in balbezit. Eßling verovert de bal door een tackle van achteren. Eßling met een sublieme pass. Stoetter rent richting de bal. Stoetter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pier probeert naar een medespeler te passen. Palz rent richting de bal. Stöcker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosswinkel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mackrodt bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Stöcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritzen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isele. Isele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hertah bsc 41%, FC DUDKI 59%.
hertah bsc - FC DUDKI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hertah bsc 56%, FC DUDKI 44%.
hertah bsc - FC DUDKI 2:0