Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berlin Tempelhof sv.wersten 04
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Daar is Wuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacke rent richting de bal. Kirkstien rent richting de bal. Jacke is nu in balbezit. Jacke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berlin Tempelhof - sv.wersten 04 1:0

19e minuut.
Widmayer probeert de bal aan de voet te houden. Wallerang is nu in balbezit. Wallerang speelt de bal door. Scherz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherz schiet op doel. Sejda bokst de bal weg. Daar is Illgner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berlin Tempelhof - sv.wersten 04 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurso met de inworp. Klungelig pakt Bremert de bal. Scherz is nu in balbezit. Scherz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Beerbaum passt de bal zonder na te denken. Gaschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschler passt de bal zonder na te denken. Wallerang is nu in balbezit. Wallerang geeft een hoge lob. Sejda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Widmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacke verovert de bal door een tackle van achteren. Jacke probeert naar een medespeler te passen. Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkstien schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jähnig de bal. Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkstien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jacke verovert de bal door een tackle van achteren. Jacke met een sublieme pass. Jähnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkstien verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkstien haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Beerbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso passt de bal met de wreef. Kalisch is nu in balbezit. Kalisch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Jacke rent richting de bal. Jacke speelt de bal door. Kirkstien rent richting de bal. Kirkstien schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nurso met een sublieme pass. Jacke is nu in balbezit. Jacke passt de bal met de wreef. Kirkstien is nu in balbezit. Kirkstien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berlin Tempelhof 45%, sv.wersten 04 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Berlin Tempelhof - sv.wersten 04 1:1

48e minuut.
Wallerang onderschept slim de pass. Wallerang speelt de bal door. Dangelmaier speelt de bal door. Scherz rent richting de bal. Scherz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pall passt de bal met de wreef. Illgner rent richting de bal. Scherz verovert de bal door een tackle van achteren. Wallerang is nu in balbezit. Wallerang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sejda trapt de bal weg van het doel. Jacke rent richting de bal. Widmayer maakt een afschuwelijke overtreding. Widmayer krijgt een gele kaart. Jacke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Wuth rent richting de bal. Wuth passt de bal zonder na te denken. Wallerang met een sublieme pass. Scherz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berlin Tempelhof - sv.wersten 04 1:2

88e minuut.
Dangelmaier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öllrich met een snelle inworp. Wallerang kan de bal niet met de borst controleren. Wallerang draait met de bal, schiet en ... Sejda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berlin Tempelhof - sv.wersten 04 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berlin Tempelhof 54%, sv.wersten 04 46%.
FC Berlin Tempelhof - sv.wersten 04 1:3