Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadine CCAA Domstadt 2021
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Körner is nu in balbezit. Körner probeert naar een medespeler te passen. Eppenhoff met een sublieme pass. Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Lonien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tegeder is nu in balbezit. Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Oly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lonien zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tegeder rent richting de bal. Met opzet legt Mittermeier zijn tegenspeler op de grond. Mittermeier krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Joerding bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegeder rent richting de bal. Joerding begaat een overtreding. Joerding krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Joerding is nu in balbezit. Joerding passt de bal zonder na te denken. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadine 66%, CCAA Domstadt 2021 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadine - CCAA Domstadt 2021 0:0

73e minuut.
Lonien is nu in balbezit. Biscardi is nu in balbezit. Biscardi passt de bal in één keer door. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lonien bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonien passt de bal in één keer door. Joerding rent richting de bal. Morsch onderschept slim de pass. Morsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Körner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hesse. Körner raakt geblesseerd tijdens het duel. Heller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Joerding de bal. Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadine 61%, CCAA Domstadt 2021 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadine - CCAA Domstadt 2021 0:0