Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hannover Teufelskicker nadine
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pache onderschept slim de pass. Pache geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mühlhaus de bal. Kamert rent richting de bal. Kamert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - nadine 1:0

16e minuut.
Tegeder is nu in balbezit. Heisenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tegeder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tegeder zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Rossignol de bal onder controle te krijgen. Morsch rent richting de bal. Morsch haalt uit met een fantastische trap. Hohlbein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hannover Teufelskicker - nadine 1:1

19e minuut.
Johanning haalt uit met een fantastische trap. Picard kopt de bal weg. Viehweg heeft problemen om de bal te vangen. Morsch rent richting de bal. Morsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mühlhaus geeft een hoge lob. Kokott heeft problemen om de bal te vangen. Tegeder is nu in balbezit. Büchner verovert de bal door een tackle van achteren. Büchner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 49%, nadine 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hannover Teufelskicker - nadine 1:1

53e minuut.
Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf verovert de bal door een tackle van achteren. Wagefeld maakt een afschuwelijke overtreding. Wagefeld is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Büchner kopt de bal weg. Daar is Ferstl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamert is nu in balbezit. Kamert draait met de bal, schiet en ... Preißler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Viehweg is nu in balbezit. Viehweg geeft de bal voor. Heisenberg rent richting de bal. Heisenberg draait met de bal, schiet en ... Preißler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - nadine 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 39%, nadine 61%.
Hannover Teufelskicker - nadine 2:1