Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hertah bsc sv.wersten 04
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Wuth onderschept slim de pass. Pier begaat een overtreding. Wuth raakt geblesseerd tijdens het duel. Widmayer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pittorf is nu in balbezit. Scherz onderschept slim de pass. Scherz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - sv.wersten 04 0:1

13e minuut.
Faust speelt de bal door. Gelsdorf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beerbaum. Beerbaum krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Wallerang probeert naar een medespeler te passen. Faust rent richting de bal. Scherz onderschept slim de pass. Scherz haalt uit met een fantastische trap. Briket probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - sv.wersten 04 0:2

24e minuut.
Scherz verovert de bal door een tackle van achteren. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherz onderschept slim de pass. Scherz draait met de bal, schiet en ... Juerges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - sv.wersten 04 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hertah bsc 61%, sv.wersten 04 39%.
hertah bsc - sv.wersten 04 0:3

52e minuut.
Widmayer is nu in balbezit. Widmayer geeft een hoge lob. Öllrich is nu in balbezit. Wallerang onderschept slim de pass. Wallerang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Beerbaum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gelsdorf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosswinkel rent richting de bal. Rosswinkel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Öllrich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öllrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wallerang kan de bal niet met de borst controleren. Wallerang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pall onderschept slim de pass. Pittorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pall begaat een overtreding. Pall krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pall speelt de bal door. Klungelig pakt Wallerang de bal. Wallerang met een sublieme pass. Scherz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - sv.wersten 04 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hertah bsc 46%, sv.wersten 04 54%.
hertah bsc - sv.wersten 04 0:4