Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DUDKI FC Berlin Tempelhof
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Jacke speelt de bal door. Kalisch is nu in balbezit. Maneval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maneval krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Dangelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangelmaier probeert naar een medespeler te passen. Jacke rent richting de bal. Jacke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Nurso probeert naar een medespeler te passen. Johlermaier geeft de bal voor. Jeschkeit is nu in balbezit. Eßling is nu in balbezit. Eßling draait met de bal, schiet en ... Sejda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dürmeier neemt de hoekschop. Fahrmeier rent richting de bal. Fahrmeier haalt uit met een fantastische trap. Illgner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nebel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Neis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoetter springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fahrmeier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Häsing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDKI 40%, FC Berlin Tempelhof 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DUDKI - FC Berlin Tempelhof 0:0

51e minuut.
Nurso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neis speelt de bal door. Stoetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoetter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dangelmaier probeert naar een medespeler te passen. Ochsenreiter is nu in balbezit. Isele schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isele krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Isele geeft de bal voor. Inworp. Ochsenreiter met een snelle inworp. Jacke is nu in balbezit. Jacke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Neis verovert de bal door een tackle van achteren. Neis speelt de bal door. Stoetter is nu in balbezit. Eßling bereikt de bal nog maar net als eerste. Eßling draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Stöcker is nu in balbezit. Kirkstien onderschept slim de pass. Neis is nu in balbezit. Kirkstien verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkstien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jeschkeit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dürmeier met een snelle inworp. Eßling is nu in balbezit. Eßling geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Johlermaier passt de bal in één keer door. Kirkstien is nu in balbezit. Stöcker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stöcker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDKI 58%, FC Berlin Tempelhof 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DUDKI - FC Berlin Tempelhof 0:0