Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt 2021 FC DUDKI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz passt de bal met de wreef. Farese is nu in balbezit. Farese schiet op doel. Freudenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Isele met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biscardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maneval geeft een lange en hoge pass. Mittermeier kopt de bal weg. Stöcker controleert de bal met de borst. Biscardi rent richting de bal. Biscardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Neis heeft problemen om de bal te vangen. Oly met een sublieme pass. Maneval rent richting de bal. Farese rent richting de bal. Farese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 59%, FC DUDKI 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CCAA Domstadt 2021 - FC DUDKI 0:0

51e minuut.
Oly geeft de bal voor. Hesse rent richting de bal. Hesse speelt de bal door. Klungelig pakt Farese de bal. Farese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Joerding onderschept slim de pass. Joerding passt de bal in één keer door. Daar is Farese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oly is nu in balbezit. Oly schiet op doel. Freudenstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gabert met een harde bal richting middenveld. Fahrmeier is nu in balbezit. Mittermeier maakt een afschuwelijke overtreding. Mittermeier krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hesse schiet op doel. Biscardi is nu in balbezit. Isele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biscardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Biscardi met een snel genomen vrije trap. Freudenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farese springt en kopt de bal. Freudenstein bokst de bal weg. Farese krijgt zijn hoofd ertegen. Freudenstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - FC DUDKI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 47%, FC DUDKI 53%.
CCAA Domstadt 2021 - FC DUDKI 1:0