Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sv.wersten 04 nadine
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Johanning is nu in balbezit. Wallerang rent richting de bal. Wallerang passt de bal in één keer door. Daar is Morsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pall passt de bal met de wreef. Daar is Hänsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaschler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaschler krijgt een gele kaart. Hänsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tegeder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gaschler rent richting de bal. Tegeder onderschept slim de pass. Pall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pall krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tegeder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tegeder met een snel genomen vrije trap. Palmer kopt de bal weg. Widmayer probeert de bal aan de voet te houden. Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schaletzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öllrich met een snelle inworp. Wallerang bereikt de bal nog maar net als eerste. Heller verovert de bal door een tackle van achteren. Heller met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Johanning is nu in balbezit. Pall onderschept slim de pass. Pall passt de bal in één keer door. Wallerang is nu in balbezit. Wallerang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv.wersten 04 52%, nadine 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sv.wersten 04 - nadine 0:0

52e minuut.
Körner speelt de bal door. Johanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanning passt de bal zonder na te denken. Morsch is nu in balbezit. Morsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - nadine 0:1

77e minuut.
Morsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanning rent richting de bal. Morsch rent richting de bal. Johanning is nu in balbezit. Johanning haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ruckdeschel met een sublieme pass. Johanning is nu in balbezit. Widmayer begaat een overtreding. Widmayer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv.wersten 04 41%, nadine 59%.
sv.wersten 04 - nadine 0:1