Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hannover Teufelskicker FC DUDKI
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Freudenstein trapt de bal weg van het doel. Eßling kopt de bal weg. Stoetter rent richting de bal. Stoetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - FC DUDKI 0:1

6e minuut.
Laband met een sublieme pass. Neis rent richting de bal. Pache probeert naar een medespeler te passen. Kamert heeft problemen om de bal te vangen. Kamert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pache passt de bal met de wreef. Vogeler is nu in balbezit. Kamert begaat een overtreding. Kamert krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Laband geeft een lange en hoge pass. Heisenberg rent richting de bal. Isele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heisenberg roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heisenberg kan niet meer verder spelen. Ohnheiser komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Isele met een sublieme pass. Stoetter rent richting de bal. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Eßling onderschept slim de pass. Eßling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Neis geeft een hoge lob. Stoetter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rossignol. Rossignol krijgt een gele kaart. Stoetter raakt geblesseerd tijdens het duel. Eßling wilt de vrije trap nemen. Hohlbein bokst de bal weg.

38e minuut.
Pache rent richting de bal. Eßling onderschept slim de pass. Stoetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eßling is nu in balbezit. Eßling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rossignol onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - FC DUDKI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 57%, FC DUDKI 43%.
Hannover Teufelskicker - FC DUDKI 0:2

66e minuut.
Maneval geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laband met de inworp. Büchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Büchner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Isele geeft een hoge lob. Büchner rent richting de bal. Büchner passt de bal met de wreef. Ohnheiser is nu in balbezit. Ohnheiser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ohnheiser heeft problemen om de bal te vangen. Maneval rent richting de bal. Ohnheiser verovert de bal door een tackle van achteren. Ohnheiser haalt uit met een fantastische trap. Stöcker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laband neemt de hoekschop. Daar is Neis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohnheiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohnheiser haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 48%, FC DUDKI 52%.
Hannover Teufelskicker - FC DUDKI 0:2