Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt 2021 hertah bsc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Biscardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittorf geeft een lange en hoge pass. Palz rent richting de bal. Palz schiet op doel. Gabert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Briket is nu in balbezit. Oly onderschept slim de pass. Oly schiet op doel. Juerges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - hertah bsc 1:0

19e minuut.
Öllrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse onderschept slim de pass. Pier begaat een overtreding. Pier krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Oly is nu in balbezit. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Öllrich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öllrich krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Oly passt de bal in één keer door. Hesse is nu in balbezit. Hesse speelt de bal door. Farese heeft problemen om de bal te vangen. Farese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - hertah bsc 2:0

43e minuut.
Öllrich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hesse met een snelle inworp. Oly rent richting de bal. Oly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 39%, hertah bsc 61%.
CCAA Domstadt 2021 - hertah bsc 2:0

54e minuut.
Faust geeft een lange en hoge pass. Ziebig probeert de bal met de borst te controleren. Palz rent richting de bal. Palz draait met de bal, schiet en ... Gabert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Mittermeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziebig rent richting de bal. Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Palz haalt uit met een fantastische trap. Gabert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - hertah bsc 2:1

56e minuut.
Palz passt de bal zonder na te denken. Öllrich is nu in balbezit. Hesse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öllrich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Öllrich kan niet meer verder spelen. Naundorf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 69%, hertah bsc 31%.
CCAA Domstadt 2021 - hertah bsc 2:1