Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hertah bsc CCAA Domstadt 2021
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 23.1
hopeless Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Pier geeft een hoge lob. Joerding met een sublieme pass. Ziebig heeft problemen om de bal te vangen. Palz rent richting de bal. Palz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 1:0

7e minuut.
Daar is Rosswinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosswinkel passt de bal met de wreef. Lutz rent richting de bal. Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Palz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gabert trapt de bal weg. Gerritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehanija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mehanija krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Faust kopt de bal weg. Klungelig pakt Mittermeier de bal. Rosswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hesse met een sublieme pass. Mittermeier geeft een lange en hoge pass. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese draait met de bal, schiet en ... Juerges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 1:1

29e minuut.
Faust verovert de bal door een tackle van achteren. Palz is nu in balbezit. Rosswinkel rent richting de bal. Palz is nu in balbezit. Palz draait met de bal, schiet en ... Gabert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palz rent richting de bal. Palz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 2:1

33e minuut.
Rosswinkel is nu in balbezit. Mehanija is nu in balbezit. Mehanija met een sublieme pass. Hesse rent richting de bal. Hesse geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Mehanija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehanija kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Faust de bal onder controle te krijgen. Oly is nu in balbezit. Oly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hertah bsc 41%, CCAA Domstadt 2021 59%.
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 2:1

50e minuut.
Faust probeert naar een medespeler te passen. Lutz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zötzsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rosswinkel probeert naar een medespeler te passen. Eppenhoff is nu in balbezit. Palz onderschept slim de pass. Palz draait met de bal, schiet en ... Gabert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 3:1

78e minuut.
Biscardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscardi probeert naar een medespeler te passen. Farese heeft problemen om de bal te vangen. Farese haalt uit met een fantastische trap. Juerges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 3:2

81e minuut.
Briket bereikt de bal nog maar net als eerste. Briket geeft de bal voor. Rosswinkel kopt de bal weg. Palz rent richting de bal. Palz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Biscardi is nu in balbezit. Biscardi probeert naar een medespeler te passen. Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese rent richting de bal. Farese haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hertah bsc 59%, CCAA Domstadt 2021 41%.
hertah bsc - CCAA Domstadt 2021 3:2