Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sv.wersten 04 Dortmund 09
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Beerbaum geeft de bal voor. Panhans is nu in balbezit. Panhans geeft de bal voor. Hacker is nu in balbezit. Hacker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wallerang verovert de bal door een tackle van achteren. Wallerang met een sublieme pass. Panhans bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherz onderschept slim de pass. Scherz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wuth verovert de bal door een tackle van achteren. Wallerang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerang probeert naar een medespeler te passen. Scherz is nu in balbezit. Scherz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Scherz de bal. Combosch is nu in balbezit. Scherz verovert de bal door een tackle van achteren. Scherz haalt uit met een fantastische trap. Illmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - Dortmund 09 1:0

31e minuut.
Widmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Widmayer speelt de bal door. Combosch is nu in balbezit. Scherz rent richting de bal. Scherz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Combosch probeert de bal met de borst te controleren. Scherz is nu in balbezit. Scherz met een sublieme pass. Wallerang rent richting de bal. Wallerang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - Dortmund 09 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv.wersten 04 53%, Dortmund 09 47%.
sv.wersten 04 - Dortmund 09 2:0

53e minuut.
Schindler met een sublieme pass. Jähnig rent richting de bal. Hacker onderschept slim de pass. Hacker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - Dortmund 09 2:1

59e minuut.
Pall geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schindler de bal onder controle te krijgen. Wallerang is nu in balbezit. Wallerang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - Dortmund 09 3:1

89e minuut.
Pall is nu in balbezit. Patzifist verovert de bal door een tackle van achteren. Patzifist geeft de bal voor. Hacker rent richting de bal. Hacker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv.wersten 04 62%, Dortmund 09 38%.
sv.wersten 04 - Dortmund 09 3:1