Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadine FC DUDKI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Körner met de inworp. Fahrmeier rent richting de bal. Johanning verovert de bal door een tackle van achteren. Johanning schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stöcker de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lonien rent richting de bal. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Stoetter rent richting de bal. Eßling is nu in balbezit. Eßling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - FC DUDKI 0:1

25e minuut.
Stoetter rent richting de bal. Heller speelt de bal door. Stoetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoetter schiet op doel. Preißler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - FC DUDKI 0:2

28e minuut.
Hänsch kopt de bal weg. Neis probeert de bal met de borst te controleren. Morsch verovert de bal door een tackle van achteren. Morsch schiet op doel. Freudenstein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nadine - FC DUDKI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadine 47%, FC DUDKI 53%.
nadine - FC DUDKI 1:2

67e minuut.
Lonien rent richting de bal. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier met een sublieme pass. Stoetter rent richting de bal. Stoetter schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Heller met een sublieme pass. Neis rent richting de bal. Neis met een sublieme pass. Daar is Stoetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoetter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadine 49%, FC DUDKI 51%.
nadine - FC DUDKI 1:2