Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sv.wersten 04 CCAA Domstadt 2021
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 22.7
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klungelig pakt Pall de bal. Oly rent richting de bal. Oly passt de bal zonder na te denken. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pall met een sublieme pass. Oly kan de bal niet met de borst controleren. Pall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerang rent richting de bal. Wallerang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mittermeier passt de bal zonder na te denken. Biscardi rent richting de bal. Biscardi passt de bal in één keer door. Farese rent richting de bal. Farese haalt uit met een fantastische trap. Paal! Schaletzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:1

22e minuut.
Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese haalt uit met een fantastische trap. Palmer probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

27e minuut.
Pall onderschept slim de pass. Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Oly draait met de bal, schiet en ... Jähnig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schaletzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:2

42e minuut.
Biscardi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pall de bal. Oly is nu in balbezit. Farese rent richting de bal. Farese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv.wersten 04 59%, CCAA Domstadt 2021 41%.
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:3

51e minuut.
Jähnig kan de bal niet met de borst controleren. Jähnig geeft de bal voor. Farese probeert de bal aan de voet te houden. Oly is nu in balbezit. Oly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Schaletzki trapt de bal weg. Hesse kopt de bal weg. Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly draait met de bal, schiet en ... Schaletzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:4

76e minuut.
Ziebig bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehanija is nu in balbezit. Mehanija geeft de bal voor. Farese rent richting de bal. Farese draait met de bal, schiet en ... Schaletzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:5

83e minuut.
Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly is nu in balbezit. Farese rent richting de bal. Oly rent richting de bal. Oly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wallerang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zewe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sv.wersten 04 52%, CCAA Domstadt 2021 48%.
sv.wersten 04 - CCAA Domstadt 2021 0:5