Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hannover Teufelskicker FC Berlin Tempelhof
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Laband geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nurso de bal onder controle te krijgen. Büchner probeert naar een medespeler te passen. Heisenberg rent richting de bal. Heisenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dangelmaier met een snelle inworp. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Kirkstien is nu in balbezit. Jacke rent richting de bal. Jacke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Laband is nu in balbezit. Laband geeft de bal voor. Dangelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld is nu in balbezit. Wagefeld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Laband speelt de bal door. Klungelig pakt Johlermaier de bal. Kamert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hannover Teufelskicker - FC Berlin Tempelhof 1:0

21e minuut.
Jacke passt de bal in één keer door. Jeschkeit probeert naar een medespeler te passen. Illgner heeft problemen om de bal te vangen. Kamert onderschept slim de pass. Kamert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Viehweg rent richting de bal. Viehweg geeft de bal voor. Illgner probeert de bal aan de voet te houden. Kamert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamert schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Kalisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Laband bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalisch. Kalisch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 47%, FC Berlin Tempelhof 53%.
Hannover Teufelskicker - FC Berlin Tempelhof 1:0

68e minuut.
Picard geeft de bal voor. Kamert rent richting de bal. Dangelmaier is nu in balbezit. Kamert verovert de bal door een tackle van achteren. Kamert schiet op doel. Sejda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagefeld met een snelle inworp. Kamert is nu in balbezit. Kamert draait met de bal, schiet en ... Sejda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Illgner probeert naar een medespeler te passen. Jacke is nu in balbezit. Jacke speelt de bal door. Kirkstien rent richting de bal. Kirkstien schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kokott met een sublieme pass. Bremert rent richting de bal. Met opzet legt Heisenberg zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Heisenberg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Illgner de bal. Kamert rent richting de bal. Kamert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalisch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Wagefeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkstien rent richting de bal. Kirkstien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hannover Teufelskicker - FC Berlin Tempelhof 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hannover Teufelskicker 49%, FC Berlin Tempelhof 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hannover Teufelskicker - FC Berlin Tempelhof 1:1